ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔYO ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΙΣΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΑΤΩΝ ΕΚ ΝΕΦΡΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΧΟΙΡΙΔΙΩΝ - ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ Ι. Ν.; ΠΑΠΠΟΥΣ Χ.; ΜΠΡΟΒΑΣ Δ.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ Ε.; ΚΑΡΑΒΑΛΑΚΗΣ Ι.; ΣΕΙΜΕΝΗΣ Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1961)
NO ABSTRACT AVAILABLE