ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΑΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠ0Γ0ΝΩΝ ΤΩΝ - ΒΛΑΧΟΥ Κ.; ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΟΥ Ι. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1962)
NO ABSTRACT AVAILABLE