ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1959,1960,1961 - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1963)
NO ABSTRACT AVAILABLE