ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΙΤΗΡΕΣΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΧΥΝΟΜΕΝΩΝ ΧΟΙΡΙΔΙΩΝ - ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι.; ΚΑΛΑΪΣΑΚΗΣ Π. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1963)
NO ABSTRACT AVAILABLE