ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ EN TΩ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ - ΚΑΡΔΑΣΗΣ Ι.; ΠΑΠΠΟΥΣ Χ.; ΜΠΡΟΒΑΣ Δ.; ΚΑΡΑΒΑΛΑΚΗΣ Ι.; ΣΕΪΜΕΝΗΣ Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1964)
NO ABSTRACT AVAILABLE