Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕΝ ΟΤΙ Η ΕΝΤΕΡΟΤΟΞΙΝΑΙΜΙΑ ΤΩΝ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ WELCHIÀ AGNI ΤΥΠΟΥ C - ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ Γ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1964)
NO ABSTRACT AVAILABLE