ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΝΥΣΤΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΒΛΑΧΟΣ Κ.; ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ Κ.; ΑΛΗΦΑΚΙΩΤΗΣ A.; ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1965)
NO ABSTRACT AVAILABLE