ΑΠΟΜΟΝΩΣΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΒΡΟΥΚΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΙΟΝΙΝΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΗΣ Π. Α.; ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ Ε. Χ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1965)
NO ABSTRACT AVAILABLE