ΕΡΕΥΝΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΖΑΑΝΕΝ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΣΥΝΘΗΚΑΣ Ι. ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΛΙΠΟΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι.; ΖΕΡΒΑΣ Ν.; ΚΑΛΑΪΣΑΚΗΣ Π. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1965)
NO ABSTRACT AVAILABLE