ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΣΠΟΡΑΣ ΝΕΦΡΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΟΣΧΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΣ ΙΟΝ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ - ΚΑΡΔΑΣΗΣ Ι.; ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ Π.; ΠΑΠΠΟΥΣ ΧΡ.; ΜΠΡΟΒΑΣ Δ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1965)
NO ABSTRACT AVAILABLE