ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΩΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ ΚΡΙΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤ’ ΑΜΝΑΔΟΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ MET’ ΑΜΝΑΔΟΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ - ΚΟΛΑΓΓΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE