ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΙ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΦΘΩΔΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟΝ - ΚΑΡΔΑΣΗΣ Ι.; ΠΑΠΠΟΥΣ Χ.; ΜΠΡΟΒΑΣ Δ.; ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ Π.; ΚΑΡΑΒΑΛΑΚΗΣ Ι.; ΣΕΪΜΕΝΗΣ Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE