Η ΕΝΖΩΟΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ (Πρόδρομος άνακοίνωσις) - ΔΡΑΓΩΝΑ Π. Ν.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ E. N.; ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Λ. Ε.; ΧΑΤΖΗΣ Β. Ι. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE