Η ΥΠΟΓΛΥΧΑΙΜΙΑ ΤΩΝ ΧΟΙΡΙΔΙΩΝ (Πρώται παρατηρήσεις εν Ελλάδι) - ΤΑΡΛΑΤΖΗΣ Κ. Β.; ΔΡΑΓΩΝΑΣ Π. Ν.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ Ε. Ν.; ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Λ. Ε. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE