Η ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΥΕΛΙΤΙΣ ΤΩΝ ΟΡΝΙΘΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ Ι. Πρώτη άπομόνωσις τοϋ ιού έκ τής υπαίθρου (Πρόδρομος άνακοίνωσις) - ΜΕΝΑΣΕ Ι.; ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Π.; ΒΕΪΜΟΣ Γ.; ΣΕΪΜΕΝΗΣ Α.; ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Σ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE