ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΔΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ - ΣΤΟΦΟΡΟΣ Ε.; ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Λ.; ΠΕΠΠΑΣ Ι.; ΚΑΪΛΑΣ Β. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE