ΔΟΚΙΜΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ TΩN ΑΝΤΙΑΦΘΩΔΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΟΣΕΩΣ 50% (Π.Δ.50) ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΝΔΟΧΟΙΡΟΝ - ΠΑΠΠΟΥΣ Χ.; ΜΠΡΟΒΑΣ Δ.; ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ Π.; ΚΑΡΑΒΑΛΑΚΗΣ Ι.; ΚΑΡΔΑΣΗΣ Ι. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE