ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΣΥΝΤΕΤΗΡΗΜΕΝΩΝ ΝΕΦΡΩΝ ΜΟΣΧΟΥ ΔΙ’ ΙΣΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΑΤΑ - ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ Π.; ΚΑΡΔΑΣΗΣ Ι.; ΠΑΠΠΟΥΣ Χ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE