ΡΙΚΚΕΤΤΣΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ - ΡΙΚΚΕΤΤΣΙΩΣΕΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ Ι. ’Ορολογική έρευνα έπί της έκ Rickettsia Burnetii μολύνσεως των κατοικίδιων ζώων - ΔΡΑΓΩΝΑΣ Π. Ν.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ Ε. Ν. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE