ΡΙΚΚΕΤΤΣΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΡΙΚΚΕΤΤΣΙΟΣΕΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ III. Ορολογική έρευνα επί της συχνότητος τών απλών και μικτών μολύνσεων τών κατοικίδιων ζώων τών οφειλομένων είς Rickettsia Burneti, Neo-Rickettsia Q18 και Brucella* - ΔΡΑΓΩΝΑΣ Π. Ν.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ Ε. Ν.; ΑΝΤΩΝΕΑΣ Γ. Ε. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE