Δύο σπάνιαι περιπτώσεις χρονίας κλειστής μάλιος διαγνωσθείσαι ορολογικώς δια της μεθόδου της ’Εκτροπής του Συμπληρώματος - ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ Α. Γ.; ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE