ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΣΗΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΤΙΔΟΣ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΟΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΩΝ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΩΝ - Ι. Φ υ σ ι κ ή ν ό σ ο ς - ΔΡΑΓΩΝΑΣ Π. Ν.; ΠΑΠΠΟΥΣ Χ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE