ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ-ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΡΙΖΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ - ΜΕΝΑΣΕ Ι.; ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Σ.; ΣΕΙΜΕΝΗΣ Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1968)
NO ABSTRACT AVAILABLE