ΑΠΟΜΟΝΩΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΙΜΩΔΟΥΣ ΡΙΝΟΤΡΑΧΕΙΙΤΙΔΟΣ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ (ΛΡΒ) ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ Π.; ΚΑΡΔΑΣΗΣ Ι. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1968)
NO ABSTRACT AVAILABLE