Η ΝΟΣΟΣ TON ΟΙΔΗΜΑΤΩΝ TΩN ΧΟΙΡΙΔΙΩΝ ( ΠΡΩTAI ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ EN ΕΛΛΑΔΙ ) - ΣΤΟΦΟΡΟΣ Ε.; ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.; ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ Α.; ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΡΚΟΛΟΠΟΥ Μ.; ΚΟΥΡΚΑΦΑ Γ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1969)
NO ABSTRACT AVAILABLE