ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ ΤΩΝ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΙΚΩΝ ΜΑΣΤΙΤΙΔΩΝ - ΡΩΣΣΗΣ Θ.; ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΗΣ Π.; ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ Ε. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1969)
NO ABSTRACT AVAILABLE