ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΣ ΕΓΧΥΣΙΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ΕΙΣ ΜΟΣΧΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΕΤΟΙΣΤΡΙΟΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΝ - ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ Κ.; ΤΣΕΒΑΣ Ι.; ΖΩΓΡΑΦΟΠΟΥΛΟΣ Θ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.