ΑΠΟΜΟΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ AUJESZKY ΕΚ ΧΟΙΡΙΔΙΩΝ - Στοφόρος Εύθ.; Μαστρογιάννη-Κορκολοπούλου Mαρ.; Άξιώτης Ίνν.; Χατζημανωλάκης Κων.; Άναγνώστου Λουκάς; Λούπης Σωκράτης; Λουκάς Σπυρ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.