Σπ. Κ. Κυριακή: Συμβολή είς τήν μελέτη ν του πρωίμου απογαλακτισμού των χοιριδίων. (Investigation upon the early weaning of piglets). - Στοφόρος Εύθ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.