Για νά γνωρίσουμε καλλίτερα τά υποπροϊόντα σφαγείων της χώρας μας πού άρχισαν νά χρησιμοποιούνται στή διατροφή τών ζώων - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Λ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.