Σύγχρονοι περί σφαγειοτεχνικών εγκαταστάσεων αντιλήψεις (Μέρος Γ) Τα υποπροϊόντα σφαγείων δια βιομηχανικήν καί γεωργικήν χρήσιν - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.