Θεόφραστος Ρώσης: « Ό Έλεγχος των μαστιτίδων της αγελάδας και ή βελτίωση της υγιεινής παραγωγής του γάλακτος» ’ - Στοφόρος Ευθύμιος (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.