Handbuch der Mikroskopischen Anatomie des Menschen. Band 7: Harn - und Geschlechtsapparat Teil 6: Aumüller, G., Prostate gland and Seminal Vesicles (Εγχειρίδιο μικροσκοπικής ανατομίας του άνθρωπου), Τόμος 7: Ούρογεννητικο σύστημα, Τεύχος 6: Προστάτης αδένας και σπερματοδόχες κύστεις - Παππούς Χρ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.