Προβλήματα παραγωγικότητας και υγιεινής πού προκύπτουν άπό τή ρύπανση τών υδατίνων οικοσυστημάτων - ΚΙΛΙΚΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.