"Απόψεις γύρω άπό τή χρήση, δημιουργία κατάλοιπων και αναλυτική τών γεννητικών ορμονών σέ ζώα παχύνσεως - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.