Ένζωοτική λεύκωση τών βοοειδών. ’Ορολογική Ερευνά της νόσου στα πρόβατα (Πρόδρομος ανακοίνωση) - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ι.; ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ Σ.; ΓΙΑΝΤΖΗΣ Δ.; ΔΟΝΟΣ Α.; ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ Ε. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.