ΠΕΡΙ ΤΩΝ EN ΤΑΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ (ΝΤΟΠΙΝ) ΩΣ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ - ΚΙΝΝΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1951)
NO ABSTRACT AVAILABLE