Η ΣΥΧΝΟΤΗΣ TΩN ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ TΩN ΚλΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1953 ΚΑΙ 1954 - ΤΑΡΛΑΤΖΗΣ, Κ. Β.; ΔΡΑΓΩΝΑΣ, Π. Ν. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1955)
NO ABSTRACT AVAILABLE