ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΝΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΟΒΑΜΥΚΙΝΗΣ IN VITRO ΕΠΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΩΝ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1956)
NO ABSTRACT AVAILABLE