Η ΠΤΩΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ - ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ι.; ΚΑΛΑΪΣΑΚΗΣ, Π.; ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Τ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1957)
NO ABSTRACT AVAILABLE