ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΙΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΝΤΡΙΝΙΑΣ, Γ. Β.; ΒΕΛΤΣΟΣ, Α. Γ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1960)
NO ABSTRACT AVAILABLE