ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΣΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1955-1960 - ΑΫΦΑΝΤΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΣ (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1961)
NO ABSTRACT AVAILABLE