ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΙΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΝ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΕΙΣ ΤΑΣ Ω0Τ0Κ0ΥΣ ΟΡΝΙΘΑΣ - ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ι.; ΚΑΛΑΪΣΑΚΗΣ, Π. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1961)
NO ABSTRACT AVAILABLE