ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔYO ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΙΣΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΑΤΩΝ ΕΚ ΝΕΦΡΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΧΟΙΡΙΔΙΩΝ - ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ, Ι. Ν.; ΠΑΠΠΟΥΣ, Χ.; ΜΠΡΟΒΑΣ, Δ.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ, Ε.; ΚΑΡΑΒΑΛΑΚΗΣ, Ι.; ΣΕΙΜΕΝΗΣ, Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1961)
NO ABSTRACT AVAILABLE