ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΣΚΩΛΗΚΟΣ MESOCESTOIDES LINEÀTUS ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΝΥΜΦΗΣ ΑΥΤΟΥ TETRATHYRIDIUM BAILLETI ΕΠΙ ΚΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ - ΒΕΛΤΣΟΣ, Α. Γ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1962)
NO ABSTRACT AVAILABLE