ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΝ KΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟΛΟΓΙΚΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΟΥ ΔΙ' ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ, ΣΠΥΡ.; ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1962)
NO ABSTRACT AVAILABLE