ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΥΡΟΠΟΙΗΣΙΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞ' ΑΥΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΥΡΟΥ - ΤΑΡΛΑΤΖΗΣ, Κ.; ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1962)
NO ABSTRACT AVAILABLE