ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ Α0ΙΜΩΞΕΩΣ ΕΠΙ ΚΑΣΤΟΡΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣ ΕΝΤΕΡΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ - ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, A.; ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ, Σ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1963)
NO ABSTRACT AVAILABLE