Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΩΔΗΣ ΜΑΣΤΙΤΙΣ TΩN ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΟΣ ΑΥΤΗΝ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟΥ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟΥ - ΤΑΡΛΑΤΖΗΣ, Κ.; ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΔ.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΕΥΘ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1963)
NO ABSTRACT AVAILABLE