ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΙΝ TΩN ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΙΚΗΣ ΜΑΣΤΙΤΙΔΟΣ - ΤΑΡΛΑΤΖΗΣ, Κ.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΕΥΘ.; ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΔ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1963)
NO ABSTRACT AVAILABLE